Ο Βόρις Curryγιάννης έθεσε εαυτόν στη διάθεση της Εθνικής Ελλάδος και του Ρικ Πιτίνο μέσω βίντεο!(vid)

0

Ο γνωστός αθλητικογραφός Βόρις Καραγιάννης και η αγάπη του για την καλαθόσφαιρα τον έσπρωξαν στο να… αναστυλώσει την ανενεργή ερασιτεχνική ομάδα της Ε.Α.Κ (Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου) στο Ερασιτεχνικό Λευκωσίας.

 

Η ομάδα μάλιστα στην πρώτη της σεζόν κέρδισε την άνοδο της ως φιναλίστ στη Β’ Κατηγορία με τον Βόρι να τρελλαίνει κόσμο με τις επιδόσεις του πίσω από τα 6.75 εξ ου και αποκόμισε από τη σελίδα μας και τον Ανδρέα Κόκκινο το προσωνύμιο Curryγιάννης.

Ο ίδιος με εξόχως χιουμοριστική διάθεση ανέβασε στο λογαριασμό του στο φέισμπουκ ένα βιντεάκι από λογαριασμό του στο facebook όπου πυροβολεί στην προπόνηση πίσω από τα 6.75 ενώ παράλληλα καλεί τον Ρικ Πιτίνο να τον καλέσει στην Επίσημη Αγαπημένη για να… λύσει το πρόβλημα του περιφερειακού σουτ γράφοντας χαρακτηριστικά “Εντάξει ρε Πιτίνο, είμαι 100 χρονών, αλλά αν με βάλεις σε μια γωνίτσα στη Εθνική Ελλάδος, κάτι καλύτερο θα κάνω στο τρίποντο από αυτούς που έχεις! Τι λες; ?✌

Δείτε τον μπόμπερ της Ε.Α.Κ που βρίσκεται πλέον στο ραντάρ του Αμερικανού κόουτς ενόψει της προεπιλογής για το Προολυμπιακό Τουρνουά του Καναδά.

 

Green Bungalow