Οι υπερβάσεις με Παντελή-Σιζόπουλο και η… διάλυση της ΑΕΚ!

0

Ο Νίκος Βαγγέλης αρθρογραφεί για τη νέα ΑΕΚ, διαψεύδοντας τους «κινδυνολόγους» που έβλεπαν… διάλυση μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Λευκαρίτη. Ποια είναι η σημασία των παραμονών του Παντελή και του Σιζόπουλου.

 

Ο Ανδρέας Λευκαρίτης αγαπάει όσο κανένας την ΑΕΚ και η αποχώρησή του έγινε για σημαντικούς προσωπικούς του λόγους. Ωστόσο, όπως είχαμε αποκαλύψει όταν αναφερθήκαμε στην παράδοση της σκυτάλης του προεδρικού θώκου στον Βασίλη Σελλά, ΠΟΤΕ του δεν θα άφηνε την ομάδα της καρδιάς του σε λάθος χέρια. Όπερ και εγένετο.

Ο νέος επικεφαλής του τμήματος καλαθόσφαιρας του σωματείου είναι ένας ικανότατος άνθρωπος, ο οποίος εξάλλου έκανε όλη τη… βρώμικη δουλειά τα προηγούμενα όντας το δεξί χέρι του Λευκαρίτη, διαχειρίζεται ιδανικά την κατάσταση για τα νέα δεδομένα που υπάρχουν και τη σαφή μείωση του μπάτζετ.

Η ανανέωση της συνεργασίας του Ιάκωβου Παντελή ήταν θέμα… καρδιάς και ιδιαίτερου δεσίματος που υπάρχει με τον παίκτη-σύμβολο της ομάδας, ο οποίος σαν αρχηγός και φυσικός ηγέτης δεν σκέφτηκε ούτε για μια στιγμή να αφήσει το Κίτιον. Επόμενο μεγάλο στοίχημα ήταν ο Ανδρέας Σιζόπουλος!

Αλήθεια, ποια ομάδα στην Κύπρο δεν τον ήθελε στο ρόστερ της τη νέα σεζόν; Σχεδόν όλες κινήθηκαν και οι προτάσεις έπεσαν… βροχή. Κι όχι μόνο από το «Νησί της Αφροδίτης», αλλά και από την Ελλάδα, όπου έχει εξαιρετική προϊστορία. Ωστόσο, οι χειρισμοί της ομάδας της Λάρνακας ήταν ιδανικοί και το αποτέλεσμα απόλυτα επιτυχημένο. Ο «Σιζο» υπέγραψε για τη νέα σεζόν και η εμπειρία του είναι μείζονος σημασίας στη νέα εποχή.

Τα χέρια του Νικόλα Παπαδόπουλου όσον αφορά τον προγραμματισμό «λύθηκαν» με την παραμονή ενός πρωτοκλασάτου παίκτη και πλέον όλα είναι δρομολογημένα.

Η… διάλυση της ΑΕΚ που πρόβλεψαν κάποιοι «κινδυνολόγοι» δεν ήρθε. Σϊγουρα, ο προϋπολογισμός έπεσε αισθητά. Όμως, το ρόστερ θα είναι αξιοπρεπές, με αρκετή ποιότητα κι αν «βγουν» οι επιλογές των ξένων, η χρονιά θα είναι απόλυτα επιτυχημένη. Ο «Πιστόλας» ξέρει καλά την αμερικανική αγορά όπως έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια και το πλάνο του είναι ξεκάθαρο και μπορεί να πετύχει.

Star Balm