Όλυμπος: Δεν αλλάζει η επιτυχημένη συνταγή με Ευρυπίδη Ανδρέου!

0

Ο Όλυμπος αποτελεί ανερχόμενη δύναμη και το έχει αποδείξει πολλάκις το τελευταίο διάστημα, κάνοντας σωστή και συστηματική δουλειά στα τμήματα υποδομών του που στελεχώνουν και το αντρικό τμήμα. Η δουλειά του Ευρυπίδη Ανδρέου κρίνεται εξαιρετική και δεν θα μπορούσε να σταματήσει εδώ.

Blue Island
 

Οι δύο πλευρές ούτε καν σκέφτηκαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Ο έμπειρος τεχνικός θα παραμείνει κάτοικος Αγλαντζιάς συνεχίζοντας να παράγει ταλέντα και να οδηγεί την ομάδα σε επιτυχημένες πορείες. Η συμφωνία και για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι δεδομένη και ο πήχης διαρκώς ανεβαίνει.

Ο κόουτς Ανδρέου παραμένει στο αντρικό τμήμα, με το οποίο πέρυσι είχε αξιόλογη πορεία στη β’ κατηγορία, παρότι δεν είχε ούτε έναν άντρα μέσα, παρά μόνο έφηβους και παίδες, ενώ θα κάθεται και στον πάγκο του εφηβικού, το οποίο κατάφερε να ανεβάσει πέρυσι στην α’ κατηγορία.

Πέραν της καλής δουλειάς του, κερδίζει τους πάντες και με τον χαρακτήρα, αλλά και τον τρόπο που έχει να επικοινωνεί με τους παίκτες του, παίρνοντας το 100% των δυνατοτήτων τους…

Star Balm