Ολυμπιακός: Άσχετα με το τι θα γίνει τελικά…

0

«Μυρμηγκιασμένο» αναμένεται ότι θα είναι το ΣΕΦ μεθαύριο και ο λόγος, προφανής…

Blue Island
 

Αν βέβαια, δεν έγιναν και τα… θαύματα που έγιναν στο Τελ-Αβίβ (που ακόμα και η ίδια η διοργανώτρια αρχή τα παραδέχθηκε), τότε ίσως και το… Καραϊσκάκη να γέμιζε λόγω του ότι ο Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι της Τρίτης.

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει τελικά, αν δηλαδή οι ερυθρόλευκοι προκριθούν στην οκτάδα (που βέβαια, θα είχαν περισσότερες πιθανότητες αν δεν γίνονταν τα προαναφερόμενα… θαύματα), το παιχνίδι της Τρίτης, έχει μιαν άλλη αίγλη για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ένα διαφορετικό ερέθισμα, όπως και αν το δει κανείς!

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ την αγωνιστική του ταυτότητα, τη στιγμή που η άμυνα του, έχει βρει τη συνοχή της και ειδικά, τη στιγμή που ο αντίπαλος, έχει θέματα και με τη δική του άμυνα, αλλά και στη θέση του σέντερ…

Ο Ολυμπιακός και την έδρα θα έχει με το μέρος του και τη δίψα για τη νίκη, μια νίκη που είναι αναγκαία και για το γόητρο!

Αυτό δεν θέλει ανάλυση!

Αυτά είναι τα κίνητρα για τον Ολυμπιακό, που επιπρόσθετα, θέλει να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για την οκτάδα και που με τίποτα άλλο, δεν θέλει να τις δει να μειώνονται δραματικά, ΕΙΔΙΚΑ σε αυτό το παιχνίδι!

Star Balm