Ολυμπιακός: “Όχι” στην Τενερίφη για Βεζένκοβ

0

Η Τενερίφη προσέγγισε τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοβ, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική σύμφωνα με τον Chema de Lucas.

Blue Island
 

Σε μία περίοδο που πρώτο μέλημα στον Ολυμπιακό είναι η λύση εύρεσης για την αποδέσμευση των Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Γουέιντ Μπόλντγουιν, η Τενερίφη προσέγγισε τους ερυθρόλευκους για τον Σάσα Βεζένκοβ.

Σύμφωνα με τον Chema de Lucas, η ισπανική ομάδα ζήτησε να μάθει το status του 24χρονου φόργουορντ και το κατά πόσο θα μπορούσε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Στον Ολυμπιακό δεν ήταν όμως διατεθειμένοι να συζητήσουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο θα τον έφερνε μακριά από το ΣΕΦ, αφού υπάρχει η πρόθεση να του δοθεί η (δεύτερη) ευκαιρία και η προοπτική να αποδείξει τι μπορεί να προσφέρει.

Από την στιγμή άλλωστε που αποχωρεί ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, εκ των πραγμάτων θα έχει περισσότερο χώρο και τη δυνατότητα να δείξει τις δυνατότητές του, με τον Κεστούτις Κεμζούρα να τον υπολογίζει για τις δύο θέσεις των φόργουορντ.

From Sport24.Gr

Star Balm