Όποιος δεν κατέβει στα πλέι οφ πέφτει, ανεξαρτήτως αναδιάρθρωσης!

0

Στο προηγούμενο κρίσιμο meeting των ομάδων, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και νομική σύμβουλος του ΕΣΑΚΕ είχαν εξηγήσει πως όποιος δεν κατέβει σε έναν αγώνα των πλέι οφ, θα υποβιβαστεί στην Α2 Κατηγορία. Έτσι, ο Ολυμπιακός κλήθηκε να αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ενόψει της σειράς με τον Παναθηναϊκό.

Blue Island
 

Τις τελευταίες ώρες υπήρχαν μερικά ερωτηματικά σχετικά με τους Πειραιώτες και το τι θα συμβεί σε περίπτωση που δεν κατέβουν στο ΟΑΚΑ, εφόσον υπάρξει αναδιάρθρωση, που θα «σώσει» όλες τις ομάδες της λίγκας, με αφορμή το περιστατικό που συνέβη με το Λαύριο.

Η νομική σύμβουλος του ΕΣΑΚΕ, λοιπόν, ξεκαθάρισε και πάλι την κατάσταση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, τόνισε αυτή τη φορά πως όποια ομάδα δεν κατέβει σε αγώνα των πλέι οφ, θα έχει υποπέσει σε πειθαρχική παράβαση και θα υποβιβαστεί στην Α2 Ανδρών, ανεξαρτήτως αν θα προχωρήσει τελικά η αναδιάρθρωση ή όχι.

Επομένως, είναι πλέον σίγουρο και δεν υπάρχουν… παραθυράκια, μέσω της αναδιάρθρωσης: όποιος δεν κατέβει στα πλέι οφ, θα υποβιβαστεί στην Α2, ενόψει της επόμενης σεζόν, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ.

sdna.gr

Star Balm