Πανίκος Κωνσταντίνου στο «Όλα στη φόρα» (1/3): Η κάθε κατηγορία να αποφασίζει για τον τομέα της-Έσχατο μέτρο η δημιουργία ξεχωριστής λίγκας

0

Ένα σημαντικό κεφάλαιο, για το οποίο μίλησε ο πρόεδρος της ΕΘΑ, Πανίκος Κωνσταντίνου, στη χθεσινή μας εκπομπή, “Όλα στη φόρα”, ήταν τα σοβαρά ζητήματα, που απασχολούν το άθλημα.

Άλλωστε, ως πολύπειρος πλέον στα γενικά αυτά ζητήματα, η δική του άποψη είναι βαρύνουσα!

 -Στην ιδέα για να μετατραπεί σε λίγκα η 1η κατηγορία, ίσως να είναι το τελευταίο μέτρο που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για να αλλάξει η κατάσταση. Διότι ο καθένας πρέπει να αποφασίζει για τον τομέα του.

-Κατά τη νέα χρονιά, οι ξένοι θα μειωθούν σε τέσσερις και μελλοντικά, πρέπει να μειωθούν και άλλο. Σταδιακά, να παίζουν πιο πολλοί Κύπριοι.

-Είμαστε έτοιμοι για να συνεργασθούμε με όλες τις πλευρές, για το καλό του αθλήματος.  

-Ξοδεύουμε περίπου 1000 ευρώ, σε κάθε μας παιχνίδι και ενώ τα έσοδα μας είναι πενιχρά.

-Ως ΕΘΑ, στείλαμε επιστολή-έκθεση στην ΚΟΚ για θέματα δομής του πρωταθλήματος. Αναμένεται όπως η ΚΟΚ, να την εξετάσει σήμερα.

-Ήμουν παρών σε όλες τις συναντήσεις που έχουν να κάνουν με το καλό του αθλήματος και μάλιστα, ήμουν έντονα υπέρ για μείωση των ξένων.

-Κριτική για τα θέματα του αθλήματος, έχουν δικαίωμα όσοι πάνε στο γήπεδο και εγώ προσωπικά, πάω και σε παιχνίδια που δεν αγωνίζεται η ΕΘΑ.  

Star Balm