ΠΑΟΚ – Άρης: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέκτησε (από ψες) επιπρόσθετη διάσταση!

0

Μετά από τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, στο Πρωτάθλημα της Ελλάδας, το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη, που θα διεξαχθεί σήμερα απέκτησε μιαν ιδιαίτερη, αλλά και πρωτοφανή σημασία!

 

Γνωστό βέβαια αυτό, καθώς –αν είναι δυνατόν- οι δυο ομάδες που συγκινούσαν το Πανελλήνιο καλαθοσφαιρικό στερέωμα και όχι μόνο αυτό, να δίνουν σήμερα… ντέρμπι ουραγών!

Πρόκειται όμως για ένα ντέρμπι, που από ψες, απέκτησε και μιαν επιπρόσθετη διάσταση και μάλιστα… άκρως σημαντική!

Γνωστή βέβαια η «έχθρα», ανάμεσα στους δυο της πόλης και ακόμα και για μιαν παρτίδα… ταβλιού, μπορεί να γίνει… χαμός, αλλά ψες, έγινε και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι στο «Κλ. Βικελίδης», στο οποίο ο Άρης επικράτησε με 4-2, σπάζοντας και ένα αήττητο σερί αγώνων του ΠΑΟΚ, που κράτησε για 51 αγωνιστικές.

Επομένως για το οικοδόμημα του «δικεφάλου»… αναγκαστικά προστίθεται και το… αίσθημα της «εκδίκησης» για τη χαμένη ποδοσφαιρική βραδιά και η αλήθεια, είναι ότι τους πείραξε… πάρα πολύ!

Να χάσουν μετά από ένα τέτοιο σερί και ειδικά από τον Άρη!

Στον δε Άρη, σήμερα… ψάχνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, οπαδούς του ΠΑΟΚ για… καζούρα, τη στιγμή που –όσο τίποτε άλλο- θέλουν και μιαν καλαθοσφαιρική νίκη, για να «αγριέψουν» τα πειράγματα!

Star Balm