Πέτρα Όρλοβιτς: Η καρδιά της γράφει “ΑΕΛ”

0

Σε χαλεπές οικονομικές συγκυρίες το γυναικείο τμήμα της ΑΕΛ παραμένει ζωντανό, χάρη στο… μεράκι και την τρέλα του Κώστα Χριστοδούλου, αλλά και στις παίκτριες που δίνουν και την ψυχή τους, σαν την Πέτρα Όρλοβιτς!

 

Η σχέση της με την “βασίλισσα”; Ερωτική όσο δεν πάει! Αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ομάδας και άξια συνεχίστρια της παλιάς παίκτριας του σωματείου, Σόνια Όρλοβιτς.

Είναι δεδομένο πως το γαλαζοκίτρινο αίμα ρέει στις φλέβες της. Πολλές φορές δρα με το συναίσθημα κι όχι με τη λογική, αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο.

Η 27χρονη φόργουορντ ήταν καταλυτική στο νέο νταμπλ, με μεγάλες και ουσιαστικές εμφανίσεις στα παιχνίδια με τον Κεραυνό Στροβόλου που έκριναν τους δύο τίτλους. Η Κάλια Παπαδοπούλου κατάφερε να πάρει το μάξιμουμ απ’ την παίκτριά της σε κρίσιμα ματς… ειδικών συνθηκών.

Το αυτονόητο, βέβαια, που είναι περιττό να επισημάνουμε είναι πως δεν θα αλλάξει φανέλα. Θα παραμείνει πιστή στη μεγάλη της αγάπη, ούσα οπλισμένη και με θάρρος και πείσμα, αλλά και “διψασμένη” για νέες επιτυχίες.

Από τότε που ξεκίνησε το μπάσκετ παίζει αδιάκοπα στις Λεμεσιανές, με μικρή διακοπή τεσσάρων ετών για να μεταβεί στην Αθήνα για σπουδές.

Green Bungalow