Πετρουλάκη VS  Θεοχαρίδη: Νίκη στο… νήμα για την Ελένη (vids)

0

Συναρπαστική «μάχη» έδωσαν οι δύο πανέμορφες γυμνάστριες με την Ελένη Πετρουλάκη να κερδίζει με διαφορά μερικών ψήφων την Στέλλα Θεοχαρίδη.

 

Λένε πως η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Αυτό ίσχυσε και στο τελευταίο Challenge του CB για την πιο όμορφη γυμνάστρια.

Εσείς, οι αναγνώστες του CB και οι ακόλουθοί μας στα Social Media, ψηφίσατε την Ελένη Πετρουλάκη ως την πιο όμορφη γυμνάστρια με διαφορά… στήθους από την εξίσου εντυπωσιακή, Στέλλα Θεοχαρίδη.

Η Ελλαδίτισα γυμνάστρια έλαβε 13 ψήφους περισσότερους από την Κύπρια συνάδελφό της στις 24 ώρες όπου κράτησε ο διαγωνισμός μας στο Instagram. Τελικό σκορ 117-104…

Η Στέλλα Θεοχαρίδη είναι ανερχόμενη και σίγουρα όσο περνά ο καιρός τόσο θα ανεβαίνει.

Η Ελένη Πετρουλάκη, όμως, αποτελεί σταθερή αξία εδώ και πολλά χρόνια. Δεν θα πούμε πόσα γιατί ίσως να αποκαλύψουμε εμμέσως την ηλικία της.

Αυτό που θα σας πούμε είναι πως είναι παντρεμένη με τον πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού και νυν τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς και έχουν τέσσερα παιδιά.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ και όμως διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση και μέσω βίντεο δείχνει σε όλους μα τον τρόπο να παραμένουμε σε φόρμα ακόμη και εν μέσω καραντίνας.

Πατήστε ΕΔΩ, επισκεφτείτε το κανάλι της στο youtube και πάρτε μια γεύση.

Green Bungalow