“Πόλεμος” με φόντο τα καλοκαιρινά κασέ!

0
ευρώ κασέ

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το θερμόμετρο αρχίζει από το τώρα να ανεβαίνει στα ύψη. Να χτυπάει… κόκκινο. Και το εύλογο ερώτημα που τίθεται είναι: τι θα γίνει με τα καλοκαιρινά κασέ των Κυπρίων παικτών;

Blue Island
 

Τα περισσότερα έχουν αρχίσει ήδη να γκρινιάζουν. Ζητούν εδώ και τώρα την εκ νέου αύξηση των ξένων, επισημαίνοντας πως οι παίκτες από την Κύπρο ζητάνε να συμβόλαιο με… υπεραξία και τα κουκιά δεν τους βγαίνουν. Η ΚΟΚ έχει ενημερωθεί και προς το παρόν δεν δείχνει διάθεση να υποχωρήσει.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Λούη Δημητρίου μας εξέφρασε την πρόθεσή του να στηρίξει τους Κύπριους παίκτες, ζητώντας τους ωστόσο να φανούν πιο λογικοί στις απαιτήσεις του. Σε διαφορετικοί περίπτωση θα αναγκαστεί να λάβει μέτρα που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα για τους αθλητές.

Το ποια θα είναι αυτά τα μέτρα δεν μας το διευκρίνισε. Πιθανότατα εννοεί εκ νέου αύξηση των ξένων ή υποχρεωτική συμμετοχή νεαρών παικτών. Κοντός ψαλμός. Πάντως, ήδη έχει ξεσπάσει ένας μικρός “πόλεμος” γι’ αυτό το θέμα και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Οι ποιοτικοί και έμπειροι Κύπριοι παίκτες είναι μετρημένοι κι ως εκ τούτου αναπόφευκτα γίνονται και περιζήτητοι…

Star Balm