Πρίντεζης: «Θεωρώ τον Ολυμπιακό οικογένεια μου»

0

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό οικογένεια του.

 

Ο υπαρχηγός των Πειραιωτών ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της καρδιάς του για ακόμα έναν χρόνο, θα κλείσει 10 συνεχόμενα στα «ερυθρόλευκα» και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος γι’ αυτό.

Ο «Πριντ» παραδέχτηκε στις πρώτες του δηλώσεις ότι πλέον θεωρεί την ομάδα του οικογένεια, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και μια ευχή για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού: 

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και τους Προέδρους που μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσουμε για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο μαζί. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο το συναίσθημα του να μεγαλώνεις, να εξελίσσεσαι, να ζεις και να περνάς διάφορες καταστάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με την ομάδα και τους ανθρώπους που αγαπάς. Είναι άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια δίπλα μου και πλέον τους θεωρώ οικογένειά μου! Εύχομαι όλο αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες και ταλαιπωρεί όλη την ανθρωπότητα να λάβει τέλος… Εύχομαι σύντομα να δούμε και πάλι κόσμο στα γήπεδα και όλοι μαζί ενωμένοι ως ομάδα να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να κάνουμε τους φιλάθλους μας ξανά χαρούμενους».

 

 

Star Balm
Green Bungalow