Πρώτα έδιωξαν τον κόσμο και τώρα προσπαθούν να μας φιμώσουν

0

Μετά λύπης μας ανεβάσαμε ένα άρθρο στο γκρουπ: “ΝΕΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ” στο facebook το οποίο διαγράφηκε. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι αντίστοιχο και πλέον μας προβληματίζει έντονα.

 

 

Ενώ το μπάσκετ βρισκόταν και είναι σε αχαρτογράφητα μέρη, έζησε την ΑΠΑΞΙΩΣΗ που όλοι δημόσια παραδέχτηκαν έρχεται και αυτό σαν επιστέγασμα να αποδείξει ότι με τον τρόπο που λειτουργείτε, ενεργείτε ενάντια σε ΟΤΙ  αγαπάμε. Το CB παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, ενημερώνει τον κόσμο και χωρίς μεροληψία προσπαθεί να φέρει κοντά στο άθλημα αυτούς που εσείς ΔΙΩΞΑΤΕ.

Κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνουμε για να βοηθήσουμε την κυπριακή Καλαθόσφαιρα να αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες τις οποίες εσείς δημιουργήσατε.

Το Cyprusbasket για αλλη μια φορά θα σας προσπεράσει και με γνώμονα το καλό και το συμφέρον του αθλήματός μας θα συνεχίσει να είναι θεματοφύλακας και υποστηρικτής για την ανάδειξη της Καλαθόσφαιρας εκει όπου πραγματικά της αξίζει.

Λυπούμαστε για την κατάντια σας ΚΥΡΙΟΙ. Το μπάσκετ είναι η ΑΓΑΠΗ μας και χωρίς αλότρια συμφέροντα θα συνεχίζουμε να το αναδεικνύουμε και να το ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ σαν ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ.

ΥΓ: ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ 

Star Balm