” ΕΥΓΕ ΚΕΡΑΥΝΕ! “

0

Φανταστικό παιχνίδι έγινε ψές στο Στάδιο ‘ Ελευθερία ‘ στην Λ/σία ανάμεσα στον Κεραυνό Στροβόλου και τον ‘Γηραίο’ / Ηρακλή Θεσσαλονίκης στα πλαίσια των προκριματικών του BCL.

Blue Island
 

Η αναμέτρηση βρήκε νικήτρια στην παράταση την Στροβολιώτικη Ομάδα με σκόρ 96-94, αποτέλεσμα που την στέλνει σε ‘Τελικό’  αύριο την Πέμπτη, με αντίπαλο την ισχυρή ομάδα της Γκρόνιγκεν.

Ένα αποτέλεσμα που αναμφίβολα γέμισε με περηφάνια τους Κύπριους λάτρεις της Καλαθόσφαιρας και επιπλέον άφησε κι Ένα κλίμα αισιοδοξίας για το ‘αύριο’ του μπάσκετ στο νησί μας!  Δεν είναι άλλωστε και λίγο πράγμα να αποκλείεις από την συνέχεια Ευρωπαικού Θεσμού μια ιστορική ομάδα όπως τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ομάδα στην οποία ανδρώθηκαν μπασκετικά παίκτες της εμβέλειας ενός Διαμαντίδη, ενός Χατζηβρέττα, ενός Λάζαρου Παπαδόπουλου, ενός Σχορτσιανίτη.

Αυτό όμως που θεωρώ ως πιο σημαντικό είναι ότι καθοριστική συμβολή στην ψεσινή νίκη του Κεραυνού είχαν πέραν των ποιοτικών ξένων παικτών που διαθέτει και τα ‘δικά΄μας ταλαντούχα παιδιά.

Σάιμον Μιχαήλ, Νίκος Στυλιανού, Άρης Κορωνίδης Γιώργος Θεοχαρίδης, ήταν ‘συγκλονιστικοί’ και δικαίωσαν στον απόλυτο βαθμό τον κόουτς Λειβαδιώτη που τους εμπιστεύθηκε!

Γενικότερα, υπάρχουν αρκετοί ταλαντούχοι Κύπριοι παίκτες οι οποίοι όποτε τους ζητηθεί δίδουν και την ψυχή τους για τις ομάδες στις οποίες αγωνίζονται!

ΜΗΝΥΜΑ:

Ο Κύπριος παίκτης πρέπει να στηριχθεί και να βοηθηθεί, με ότι κι αν σημαίνει αυτό, έτσι ώστε να διατηρηθεί και το Αντιπροσωπευτικό μας Συγκρότημα σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο!

Πέραν των παικτών, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στον κόουτς Λειβαδιώτη ο οποίος σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του έβγαλε για ακόμη μια φορά  το υψηλό μπασκετικό IQ που διαθέτει και κατάφερε να πάρει το maximum από τον κάθε παίκτη που χρησιμοποίησε. Ένας πραγματικός μαέστρος ο Χριστόφορος!

Οι συνεργάτες που έχει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας (Ματσεντίδης, Παπαδημητρίου) επιτελούν κι αυτοί το καθήκον τους στο ακέραιο! 

Ο Κεραυνός μας συγκίνησε ψές, μας πόρωσε, όλοι εμείς που θέλουμε το καλό της Κυπριακής Καλαθόσφαιρας χαρήκαμε ιδιαίτερα με την παλληκαρίσια και ψυχωμένη νίκη που πέτυχε!

Να του ευχηθούμε τα καλύτερα και για τον αυριανό ‘Τελικό‘ και να ναι σίγουροι εκεί στον Στρόβολο πως αν η ομάδα επιδείξει τον ίδιο ζήλο και ψυχή όπως στο παιχνίδι με τον ‘Γηραίο’ θα πάρει σίγουρα την πρόκριση στους Ομίλους του BCL!

Καλές Επιτυχίες Κεραυνέ της Κύπρου!

Πάνος Αργυρίδης

 

 

 

Star Balm