“Προσοχή στην παγίδα των προσωπικών συμφερόντων”

0

O πολύπειρος Μιχάλης Μιχαήλ “ξεσπάθωσε” ξανά και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, εξέφρασε την άποψή του για το τι πραγματικά φταίει για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Blue Island
 

“Διάβασα σχεδόν όλες τις αναρτήσεις για τις Εθνικές μας. Κυρίως αυτές που αφορούν αυτή των ανδρών. Για τις γυναίκες έχω να πω πως οι νεαρές 19χρονες πήγαν πολύ καλά και αυτό θα έπρεπε να επισημανθεί και να μπεί στα θετικά. Κάτι που δεν ανέφερε κανείς. Για τη κατάντια της Εθνικής ανδρών ούτε οι διεθνείς φταίνε αλλά ούτε και η ΚΟΚ σε επίπεδο προέδρων. Αυτοί που πραγματικά φταίνε είναι αυτοί που ασυνείδητα και χωρίς όραμα για το μέλλον του Κυπριακού μπάσκετ ψήφιζαν μετά το 2004 τη χωρίς όρια ελεύθερη συμμετοχή των ξένων ή ευρωπαίων καλαθοσφαιριστών στο πρωτάθλημα μας. Βλέπετε ήταν Πολλά τα λεφτά. Πρέπει τα ευχολόγια και οι μεγάλες κουβέντες εντιποσιασμού και πολιτικής να σταματήσουν. Κάτι άλλο που με ενόχλησε είναι ότι ο Σύνδεσμος προπονητών Κύπρου δεν πήρε καμιά επίσημη θέση. Προσωπική και ταπεινή μου γνώμη είναι πως μια κοινή συνάντηση Συνδέσμου Προπονητών και Συνδέσμου καλαθοσφαιριστών θα μπορούσε να βρει λύσεις. Λύσεις που θα πρέπει στη συνέχεια να προτείνουν στην ΚΟΚ και τα σωματεία. Προσοχή όμως στη παγίδα των προσωπικών συμφερόντων. Βγείτε με σωστές, λειτουργικές και αμερόληπτες εισηγήσεις. Δώστε λύσεις. Εσείς είστε το Κυπριακό μπάσκετ και κανένας άλλος. Και αν χρειαστεί συγκρουστείτε. Θα είμαστε δίπλα σας αν αυτά που θα προτείνετε είναι αληθινά και αντικειμενικά.
Υ.Γ Κάποιος πρόεδρος της ΚΟΚ προέβλεψε αυτό που βλέπουμε σήμερα και μου το είπε κάποτε σε κάποιες βραβεύσεις στη blinkers. Άλλοι “σοφοί” αποφάσιζαν”.

Star Balm