Ρεσιτάλ Ανθρωπιάς: 4.005 ευρώ για τον μικρό Αργύρη! (pics)

0

Μια όμορφη πρωτοβουλία για τον μικρό Αργύρη, που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση τύπου σπαστικής τετραπληγίας, πήραν οι Άγγελος Πελαγίας και Ανδρέας Κόκκινος, με Μέγα χορηγό τα OJO Sunglasses και σημαντικό υποστηρικτή τον Δήμο Αγίου Δομετίου, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή των κριτών και των διαιτητών, οι οποίοι πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους…

 

Στο τουρνουά που έλαβε χώρα στο κοινοτικό κλειστό Αγίου Δομετίου με τη συμμετοχή των Ύδρα Ασφαλιστική Blue Cats, των EUC Alumni Warriors BC, της NU Way Car Rentals και του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, ο κόσμος έδειξε την ανθρωπιά του και στήριξη την προσπάθεια των διοργανωτών, με το τελικό ποσό που συγκεντρώθηκε να φτάνει στις 4.005 ευρώ.

Όπως προαναφέραμε, ο Αργύρης πάσχει από εγκεφαλική παράλυση τύπου σπαστικής τετραπληγίας. Υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων στα πόδια τον Μάιο του 2015 στην Αθήνα από τον Δρ. Αναστάσιο Κανελλόπουλο με επιτυχία. Στη συνεχεία ακολούθησαν 4 εξειδικευμένα προγράμματα φυσικοθεραπείας τον Ιούνιο και Οκτώβριο του 2015 και Φεβρουάριο και Ιούλιο του 2016 πάλι στην Αθήνα.

Σε αυτά τα προγράμματα σύμφωνα και με τις γνωματεύσεις του ιατρού του, παρουσιάζεται σημαντικού βαθμού βελτίωση όσο αφορά το περπάτημα του, τα οποία προγράμματα πάλι σύμφωνα με τις γνωματεύσεις του ιατρού του, πρέπει να επαναλαμβάνονται σε περιοδικά τακτά διαστήματα κάθε 3-4 μήνες. Το επόμενο πρόγραμμα προορίζεται τέλος Οκτωβρίου του 2016.

Το κόστος για το κάθε πρόγραμμα ανέρχεται στα 8000 ευρώ και η όλη θεραπεία πληρώνεται από την οικογένεια και εισφορές φίλων. Αρωγοί από την πρώτη στιγμή σε αυτή την τεράστια προσπάθεια στάθηκαν ο Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης Ojo Sunglasses καθώς και ο Δήμος Αγ.Δομετίου που είναι και ο Μέγας Υποστηρικτής μας. Η έμπρακτη συμπαράσταση τους καθώς και όλες οι διευκολύνσεις που μας παρείχαν έκαναν αυτό το τουρνουά να περάσει από την ιδέα στην πράξη.

Ο εκ των εμπνευστών αυτής της υπέροχης πρωτοβουλίας, Άγγελος Πελαγίας, δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη του μέσω facebook:

“Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστούμε που δώσατε το παρών σας στο τουρνουά για το μικρό Αργύρη. Ευχαριστούμε τις ομάδες που έλαβαν μέρος και όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το τουρνουά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες δίνουμε στον Μέγα χορηγό μας OJO Sunglasses, στον Μέγα υποστηρικτή Δήμο Αγίου Δομετίου, αλλά και στους Συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών Κύπρου που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Το πόσο που μαζεύτηκε για τον μικρό μας Αργύρη είναι 4,025 ευρώ που δείχνει το μεγαλείο της καρδιάς του κόσμου που αγκάλιασε με αγάπη τον σκοπό μας δείχνοντας έμπρακτα ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις θεραπείες σου Αργύρη μου και θα σε περιμένουμε να σε ενσωματώσουμε στην ομάδα μας. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και αδερφό Andreas Kokkinos γιατί χωρίς την βοήθεια του δεν θα ήταν κατορθωτό όλο αυτό”.

Star Balm
Green Bungalow