Σάκης Πασάς: Με το «7» και με τρία τρίποντα στα 44 του, έξι μηνών και 19 ημερών!(pic)

0

Αφού ξεπεράσαμε το αρχικό… σοκ, γιατί «λίγα λίγα μας τα έλεγε», δηλαδή κοιτάζοντας το φύλλο αγώνα του πρώτου αγώνα της Ανδρικής ομάδας της Ανόρθωσης, μετά από 41 χρόνια και βλέποντας γραμμένο το όνομα του Σάκη Πασά σε αυτό, με τον αριθμό 7 στη σύνθεση της Ανόρθωσης (και αρχηγός ταυτόχρονα), επικοινωνήσαμε με τον ίδιο… ζητώντας εξηγήσεις (με την καλή βέβαια έννοια).

 

«Ήθελα να φορέσω τη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας, σε επίσημο αγώνα και όχι στον οποιονδήποτε αγώνα, αλλά αυτόν τον ιστορικό, με τον οποίο η Ανόρθωση, έκανε επανεκκίνηση μετά από 41 χρόνια. Για μένα, αυτή η στιγμή θα μείνει αξέχαστη»!

Ο Σάκης Πασάς, ήταν χθες 44 ετών, 6 μηνών και 19 ημερών (γεννημένος στις 2 Απριλίου του 1975)! Θυμίζουμε ότι ο Σάκης Πασάς, είναι και διευθυντής της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης, αλλά η συγκίνηση στα λεγάμενα του δεν κρύβεται και αφού το… συναισθηματικό κομμάτι της συνομιλίας, ξεπεράστηκε, περάσαμε σε ένα άλλο: Αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, μέχρι να καταφέρει η Ανόρθωση να επανέλθει στην κατηγορία των μεγάλων και η απάντηση του, ήταν απλή και με δυο λέξεις… «Δεν ξέρω»! Άραγε θα μας… στραβώσει πάλι κάποιο μελλοντικό φύλλο αγώνα;;;

 

Green Bungalow