Σάρας: “Θέλω να δημιουργήσω μία οικογένεια στην Μπαρτσελόνα”

0

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους όρισε τις προτεραιότητες του ως προπονητής της Μπαρτσελόνα…

 

Ο νέος κόουτς της Μπαρτσελόνα παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, μιλώντας για τα όνειρα του, τους στόχους και τη φιλοσοφία του για την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει…

Πάνω απ’ όλα θέλω να δημιουργήσω μια οικογένεια στα αποδυτήρια. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσει υπέρ μας”, δήλωσε ο Λιθουανός κόουτς και συνέχισε:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ, ενθουσιασμένος για αυτήν την πρόκληση. Όταν έφυγα από τον Κάουνας για διακοπές, δεν πίστευα ότι θα ήμουν εδώ τώρα. Κοιτάξτε όμως πως κυλάει η ζωή. Τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα στο επάγγελμά μας και πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Για έναν προπονητή- και περισσότερο για ένα νεαρό προπονητή όπως εγώ- είναι περηφάνια που έρχομαι σε ένα κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα ».

Ο Σάρας συνέχισε μιλώντας για τις απαιτήσεις που έχει από τους παίκτες του:

«Νομίζω ότι η πρώτη μας απαίτηση θα είναι να δίνουμε καθημερινά το μέγιστο. Να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα είναι η καθημερινή δουλειά. Με αυτό, λίγο-λίγο θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Βλέπουμε την καλή ομάδα που έχει η Μπαρτσελόνα και σκεφτόμαστε ότι θα έχουμε επιλογές για να παλέψουμε για τα πάντα”, ενώ για το ρόστερ και τις επιλογές που υπάρχουν δήλωσε:

“Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που σε κάνουν να αποφασίσεις. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι ότι γνωρίζω το κλαμπ και την πόλη, ξέρω ότι η ομάδα έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Για μένα ήρθε η ώρα να ξεκινήσω κάτι νέο και να κάνω αυτό το βήμα μετά τα υπέροχα χρόνια στο Κάουνας. Το κλειδί για να εκμεταλλευτείτε όλο αυτό το οπλοστάσια είναι η καλή ατμόσφαιρα.

«Θα παίξουμε όσο πιο γρήγορα, όσο πιο έντονα, όσο το δυνατόν περισσότερο ως ομάδα. Όλοι πρέπει να είμαστε μαζί κι ο καθένας μας έχει ξεκάθαρες ιδέες για το τι θέλουμε να κάνουμε. Πρέπει να πετύχουμε κάτι εντυπωσιακό έτσι ώστε οι οπαδοί μας να ευχαριστιούνται και ελπίζουμε ότι αυτό θα μεταφραστεί σε νίκες“.

eurohoops.net

Star Balm
Green Bungalow