Σεμινάρια online από την ΚΟΚ

0

Ενεργοποιείται μετά από καιρό στο διαδίκτυο η Κυπριακή Ομοσπονδία!

 

Έστω και καθυστερημένα η ομοσπονδία ενεργοποιήθηκε στο διαδίκτυο. Η πανδημία του κορονοϊού έχει απαγορέψει κάθε μπασκετική δραστηριότητα και η ΚΟΚ πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει online προπονητικά σεμινάρια.

Βασίλης Φραγκιάς και Μάκης Γιατράς έδωσαν ήδη τα… φώτα τους και θα ακολουθήσουν κι άλλοι προπονητές.

Παράλληλα η ΚΟΚ βαδίζει στα χνάρια του Cyprusbasket μιας και μιμήθηκε το εγχείρημα μας με τις καθημερινές σχεδόν εκπομπές με καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ.

Μοναδικός στόχος του Cyprusbasket είναι η εξάπλωση και η βελτίωση του προϊόντος του μπάσκετ στην Κύπρο και τίποτα άλλο.

Μέσα από την καλόπιστη πάντα κριτική μας, βλέπουμε πως στην ομοσπονδία ενεργοποιούνται σε κάποιες από τις προτάσεις μας και μάλιστα τις πάνε κι ένα βήμα παραπέρα με τα προπονητικά σεμινάρια.

Θα πρέπει να καταλάβουν άπαντες πως εμείς δεν θέλουμε να γίνουμε «χαλίφης στη θέση του χαλίφη». Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το μπάσκετ να αγκαλιάζεται από όλο και περισσότερους ανθρώπους.

Αυτό δε σημαίνει πως θα σταματήσουμε να ασκούμε κριτική σε όσα παρατηρούμε. Και δυστυχώς ορισμένοι εκπρόσωποι του κυπριακού μπάσκετ κινούνται… υπογείως, κάτι το οποίο θα αντιμετωπίσουν στο άμεσο μέλλον διότι ως γνωστόν τέτοιες ενέργειες γυρίζουν μπούμερανγκ.

Κλείνοντας και αφού στην ομοσπονδία λογαριάζουν την άποψή μας θα προτείνουμε να κάνουν και σεμινάρια για παράγοντες και όχι μόνο για προπονητές. Είναι κι αυτός ένας τρόπος να πάει μπροστά το μπάσκετ που όλοι μας αγαπάμε.

Star Balm
Green Bungalow