Σφαιρόπουλος – Κοκόσκοφ: Τόσο ίδιοι, αλλά και τόσο διαφορετικοί (pics)

0

Η Μακάμπι κοντράρεται με τη Φενέρ (21:05) και η Euroleague Greece στέκεται στην κόντρα Σφαιρόπουλου-Κοκόσκοφ, οι οποίοι έχουν πολλά κοινά.

Blue Island
 

Ένα από τα ματς που τραβά πολλά βλέματα απόψε είναι η μάχη της Μακάμπι με τη Φενέρ (21:05). Δύο ομάδες με μεγάλες βλέψεις και τη φετινή σεζόν. Δύο σύνολα που έχουν εξαιρετικές βάσεις στην άκρη των πάγκων τους. Από τη μία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και από την άλλη ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Η Euroleague Greece στέκεται στην κόντρα των 2 προπονητών, οι οποίοι έχουν πολλά κοινά στοιχεία στην μεγάλη σταδιοδρομία τους στην προπονητική. Δύο head coaches που δεν βιάστηκαν να κάνουν το βήμα παραπάνω, παίρνοντας όλα τα εφόδια της προπονητίκης και κοιτώντας πάντα να εξελίσσονται και να κάνουν καλύτερες τις ομαδες του.

Πολλά χρόνια assistant

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκίνησε την προπονητική από τον Απόλλων Καλαμαρίας, όπου ήταν υπεύθυνος για τα τμήματα υποδομής πριν αναλάβει την πρώτη ομάδα το 1994. Από το 1997 μέχρι και το 2005 ήταν assistant coach στον ΠΑΟΚ, ενώ από το 2005 μέχρι το 2008 ήταν βοηθός προπονητή των Ίβκοβιτς, Γκέρσον και Γιαννάκη στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta

 

Star Balm