Σωστή η απόφαση του Αχιλλέα Καιμακλίου να μην ανέβει στη πρώτη κατηγορία

0

Διαβάστε αναλυτικά τους λόγους που μας κάνουν να θεωρούμε την απόφαση του Αχιλλέα να μην αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία ορθή, από την δική μας οπτική γωνία!

 

1. Το οικονομικό μπορούσε να βγει και με τα χαμηλά μπάτζετ αυτής της χρονιάς. Όμως θα ηταν πεταμένα λεφτά αφού θα ηταν δύσκολο να κτίσει άμεσα μια ανταγωνιστική ομάδα.

2. Τα νεαρά ταλέντα του Αχιλλέα που δουλεύτηκαν τόσο καλά τα τελευταία χρόνια δεν μοιάζουν ακόμα έτοιμα αγωνιστικά να κοντραριστούν με τις άλλες ομάδες. Οπότε με αυτή την επιλογή προστατεύουν και το μέλλον της ομάδας που θα είναι πολυ πιο έμπειρη και ανταγωνιστική τα επόμενα χρόνια.

3. Υπαρχουν οφειλές σε Αμερικανό παίκτη που έπαιξε προ δεκαετίας.
4. Με την φθίνουσα πορεία που έχει το πρωτάθλημα μας τα τελευταία χρόνια, η μετάβαση στην πρωτη κατηγορία θα μπορεί να γίνει πολυ πιο ομαλά και η ομαδα να είναι πολυ πιο ανταγωνιστική όταν πάρει την αποφαση να επιστρέψει.
Ο Αχιλλέας δείχνει σοβαρότητα με πλάνο και κατεύθυνση προς ένα καλύτερο αύριο για το Καιμακλί. Χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού που μπορεί να εχουν καταστροφικές συνέπειες στο μέλλον. Η ακαδημία με τους Γιαγκουλί και Σ. Κυριάκου κανει εξαιρετική δουλειά και η στελέχωση της ομάδας απο δικά της παιδιά τα επόμενα χρόνια δεν θα αργήσει καθόλου να έρθει.
Star Balm