Σούπερ συμφωνία: Εγένετο REMEDICA ENΠ Καλαθόσφαιρα

0

Η ΕΝΠ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τη γνωστή Κυπριακή φαρμακοβιομηχανία και τη μετονομασία της σε REMEDICA ENΠ Καλαθόσφαιρα

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«REMEDICA ENΠ Καλαθόσφαιρα”

H Remedica είναι μια πρωτοπόρα Κυπριακή φαρμακοβιομηχανία υψηλού κύρους με ηγετική παρουσία στον κλάδο της και με Διεθνή παρουσία σε 160+ χώρες παγκόσμιως από το 1980.

Η ομάδα μας η ΕΝΠ Καλαθόσφαιρα, με έτος ίδρυσης το 1936, έχει επιτυχημένη παρουσία τα 6 τελευταία χρόνια στο Πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας και κατέχει το ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020, αγωνιζόμενη πλέον σε καινούριο γήπεδο στο Παραλίμνι.

Το 2019-20 είχαμε μια αγαστή συνεργασία με την Remedica ως κύριο μας χορηγό η οποία μας έδωσε τη δυνατήτητα να προσελκύσουμε έναν καταξιωμένο Έλληνα προπονητή και εγνωσμένης αξίας παίχτες έχοντας κατά γενική ομολογία μία πετυχημένη αγωνιστική πορεία επιτυγχάνοντας όλους τους στόχους μας με τη λήξη των αγώνων.

Για το 2020-2021 είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε ότι η εν λόγω συνεργασία προχώρησε σε ανώτερο επίπεδο και η ανδρική ομάδα μας θα ονομάζεται για την νέα περίοδο ως REMEDICA ENP BASKETBALL.

Το εμπορικό σήμα της Remedica θα αναφέρεται πριν το όνομα της ομάδας μας και το εμπορικό της σήμα θα τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος της επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης σε όλους τους επίσημους αγώνες μας. Επιπλέον, θα κατέχει δεσπόζουσα θέση σε όλες τις επικοινωνίες μας.

Ευκαιρίας δοθείσης, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας και όλος ο φίλαθλος κόσμος του Παραλιμνίου, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την Remedica για τη στήριξη αλλά και για την επιλογή της να συνεργαστεί μαζί μας, στηρίζοντας τον αθλητισμό και τα ιδεώδη που πρεσβεύει η ομάδα μας σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία για την κοινωνία και κατ΄επέκταση για τον αθλητισμό.

Αθλητισμός και υγεία πάνε μαζί και αυτή η ιδέα θα μας πρεσβεύει για τη νέα αθλητική χρονιά.

Η επίσημη παρουσίαση του χορηγού μας και της συνεργασίας μας, θα πραγματοποιηθεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Γραφείο Τύπου

REMEDICA ENΠ Καλαθόσφαιρα

Remedica».

Green Bungalow