Σούπερ συνεργασία για το PHOENIX (pic)

0

Σημαντική χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε το Σωματείο PHOENIX MJ BASKET PLUS.

Blue Island
 

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο PHOENIX MJ BASKET PLUS ανακοινώνει την σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την εταιρεία GFSC για την γυναικεία ομάδα καλαθόσφαιρας.

Η εταιρεία GFSC – Global Financial Services Consultants προχώρησε στην χορήγηση του ονόματος της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Έτσι η ομάδα μας για φέτος θα ονομάζεται GFSC GLOBAL PHOENIX.

Η εταιρεία GFSC εστιάζει σε όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με την εγγραφή τοπικών και διεθνών εταιρειών. Στόχος της είναι να βοηθήσει τους πελάτες της να ενσωματώσουν τις εταιρείες τους στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, με τον πιο επαγγελματικό τρόπο. Η GFSC Global είναι ένας αξιόπιστος κορυφαίος εταιρικός συνεργάτης που κατανοεί διεξοδικά την ανάγκη για γρήγορες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, όπως εταιρία, σχηματισμός εταιρικών σχέσεων, αναδιάρθρωση, εκκαθάριση κ.λπ. σε παγκόσμια κλίμακα. Παρέχει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, με το πιο λογικό κόστος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τις παροχές της μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της: www.gfscglobal.com

Καλωσορίζουμε την GFSC στην οικογένεια του PHOENIX και την ευχαριστούμε για την χορηγική συνεργασία με την ευχή να συνεχιστεί η εν λόγω συνεργασία και στο μέλλον.

Τέλος, η ομάδα μας παρουσιάζει σήμερα τις νέες εμφανίσεις για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

PHOENIX BASKETBALL

Γυναίκεια Ομάδα Καλαθόσφαιρας!».

Star Balm