Σπαρταριστό τρίποντο από το παρελθόν: Μιχάλης Ιορδάνους Vs Γιάννος Κτωρίδης

0

Κύριε Πανίκο Κωνσταντίνου όχι… αν, αλλά στα σίγουρα, η παρακάτω ιστορία, είναι μια απόδειξη ότι ΔΕΝ γνωρίζατε πράγματα και καταστάσεις που συνέβησαν εντός της ίδιας της ομάδας σας!

Μιχάλης Ιορδάνους Vs Γιάννος Κτωρίδης λοιπόν!

Ο δεύτερος, ξέρετε ποιος είναι, αλλά δεν ξέρετε ποιος είναι ο πρώτος!

Πρόκειται λοιπόν για έναν καλαθοσφαιριστή, τον οποίο, ο τότε προπονητής της ομάδας σας, Κώστας Χρίστου, κατά τη χρονιά που επανήλθε η ΕΘΑ στους μεγάλους, θα τον έφερνε στις προπονήσεις για δοκιμαστικά!

Προσωπικά, εγώ του τον είχα προτείνει, όταν είχα πάει να τον δω, όταν εργαζόταν στο υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου, εκεί στην Ίωνος.

Του παρέθεσα τα στατιστικά του συγκεκριμένου καλαθοσφαιριστή και μου είπε, ότι θα το συζητούσε με το συμβούλιο, ούτως ώστε να πράττατε τα απαραίτητα, για να ερχόταν στην Κύπρο, γιατί διέμενε στο εξωτερικό.

Εγώ του είχα προτείνει, να μην σας ενημέρωνε, να τον έφερνε μυστικά και να σας τον σύστηνε, όταν θα ήταν έτοιμος να ξεκινήσει τα δοκιμαστικά!

Δέχθηκε ο τότε προπονητής σας και μάλιστα μου είπε ότι θα τον έβαζε στα δοκιμαστικά, αλλά στο «διπλό», θα… έριχνε πάνω του, τον Γιάννο Κτωρίδη!

Δυστυχώς όμως, ο Μιχάλης Ιοδράνους, πήγε σε άλλη ομάδα εκεί που διέμενε και επειδή… πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά, τελικά δεν ήλθε ποτέ στην Κύπρο για λογαριασμό της ΕΘΑ.   

Λοιπόν… Να αποκαλύψουμε ότι ο Μιχάλης Ιοδράνους, στα Αγγλικά μεταφράζεται σε Michael Jordan, φορούσε το 23 και αγωνιζόταν στους Chicago Bulls…    

Star Balm