Μεγάλη αναγνώριση για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού!

0

Η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού, μετά από πρόσκληση που έλαβε από την Euroleague, θα γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα λάβει μέρος στο Adidas Next Generation Tournament.

 

Μετά από αυτή την κλήση, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, αλλά και ο διευθυντής των ακαδημιών, Φραγκίσκος Αλβέρτης, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά:

«Ένα χρόνο μετά την ίδρυση των Ακαδημιών μας, η σοβαρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται αναγνωρίζεται και στο εξωτερικό, με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο EUROLEAGUE BASKETBALL ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT, για πρώτη φορά στην ιστορία. Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε τη σκληρή προσπάθεια για να κρατηθούμε στην κορυφή, δημιουργώντας την καλύτερη Ακαδημία της Ευρώπης. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ADIDAS που συνέβαλε τα μέγιστα για τη συμμετοχή μας σε αυτό το σπουδαίο τουρνουά που διοργανώνει», δήλωσε ο Τριαντόπουλος.

«Οι γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους θα θέλαμε να γνωρίζουν ότι έχουν κάνει την καλύτερη επιλογή και ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας πρότυπης Ακαδημίας, της κορυφαίας στην Ευρώπη. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να δημιουργήσουμε καλύτερους αθλητές και κυρίως καλύτερους ανθρώπους, παρέχοντάς τους τα μέγιστα δυνατά εφόδια για την κοινωνική και αθλητική τους ζωή. Ο στόχος μας δεν είναι οι νίκες και η κατάκτηση του συγκεκριμένου τουρνουά, αλλά οι αθλητές μας να γίνουν πλουσιότεροι σε εμπειρίες και παραστάσεις συμμετέχοντας σε αγώνες με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης», συμπλήρωσε ο “Φράγκι”.

Green Bungalow