Στην… επίθεση ο Άδωνις Χρίστου (Και ανακοίνωση από Youth Stars)!

0

Σε μιαν «καυστική» ανάρτηση, προέβη πριν από λίγο, ο Άδωνις Χρίστου, μέσω της οποίας σίγουρα στοχεύει σε κάποιες συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Blue Island
 

Την παραθέτουμε χωρίς επιπλέον σχόλια (αν και σίγουρα, θα προκληθούν αρκετά):

Μέσα σ αυτά τα 11 χρόνια που δημιούργησα την YOUTH STARS έχω δεί τα πάντα.

Θέλετε να με πείτε μετριόφρων επειδή καυχιέμαι που έχω 350 παιδιά, η επειδή βγάζουμε καλύτερους παίκτες στα πρωταθλήματα η επειδή πάιρνουμε πρωταθλήματα ναι πείτε με. Είμαι όσο πιο μετριόφρων γίνεται.

Εκτός από μετριόφρων όμως είμαι και περήφανος και μόνο εγώ ξέρω τι
τράβηξα και πως στήθηκε αυτή η όμορφη ακαδημία και μερικοί άνθρωποι που ήταν και είναι, είτε από την αρχή είτε στην πορεία και μέχρι σήμερα δίπλα μου και με βοηθούν και με συμβουλέυουν με τον τρόπο τους.

Είδα προπονητές (φίλους) να θέλουν και να κάνουν κακό σε μένα με αθέμιτους τρόπους, να με υποσκάπτουν, να με δισφυμίζουν, είδα προπονητές να με κατηγορούν και την επομένη να μου ζητούν δουλειά, είδα προπονητές να μου πειράζουν παίκτες και πάλι μετά να μου ζητούν δουλειά. Είδα το κάρφωμα και την σπιουνιά στο μεγαλείο της.

Είδα τα πάντα. Ξέρω τον καθένα σας από τι πάστα είναι στο χώρο του μπάσκετ. Υπάρχουν προπονητές ναι που είναι σε άλλες ομάδες και είναι δίπλα μου και είναι και φίλοι μου.

Αν πιστέυετε ότι δεν είμαι έξυπνος η άγρυπνος η ικανός τόσα χρόνια συνεχίστε. Με βολέυει η υποτίμηση σας.

Να ξέρετε όμως ότι ο Άδωνης δεν ξεχνά ούτε το κακό που του κάνεις αλλά ούτε και το καλό.
Και ξέρετε πόσο μεγαλόψυχος και γενναιόδωρος είμαι σ αυτούς που μου κάνουν καλό.

Σας ζώ εδώ και χρόνια. Και κάθε χρονιά βγαίνω πιο δυνατός και πιο πεισματάρης.

Και θα βγώ και φέτος.

Εν τω μεταξύ και το Youth Stars, εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ανακοίνωση σχετικά με το σοβαρό ζήτημα που προέκυψε, για το γηπεδικό, μετά από απόφαση της σχολικής εφορίας Γερίου.

Στην ανακοίνωση, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα με την άδικη και παράνομη έξωση του σωματείου μας από την σχολική εφορεία Γερίου που είμαστε σίγουροι ότι έγιναν για αλλότρια συμφέροντα αφού εδώ και 8 χρόνια βρισκόμασταν στο Γέρι και προωθούσαμε τον αθλητισμό και απασχολούσαμε την νεολαία μακριά από εξαρτήσεις και άλλους πειρασμούς το σωματείο μας αποφάσισε όπως προστατέυσει τόσο τα δικαιώματα μας όσο και τα 93 παιδιά που έχουμε εκεί.

Ήδη έχουμε αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας και καταγγελίας στον ΚΟΑ, ΚΟΚ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Η σημερινή απόφαση είναι όπως κινηθούμε νομικά εναντίων της σχολικής εφορείας Γερίου καθώς και του ότι θα αποστείλουμε επιστολές και σε άλλους φορείς.

Θεωρούμε εσκεμμένη την απόφαση τους και όπως έχουμε προαναφέρει δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα.

Αναμένονται πολλές εκπλήξεις.

Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά μας εκεί δεν θα μείνουν απροστάτευτα και ότι στο τέλος θα έχουμε την καλύτερη λύση γι αυτούς.

Εκ της ακαδημίας»

Star Balm