Συμφωνία ΝΒΑ και Ένωσης Παικτών με… προοπτική τη συνέχεια της σεζόν!

0

Άλλη μία προσπάθεια για τη συνέχεια της φετινής σεζόν έκανε το ΝΒΑ, καθώς ήρθε σε μία σημαντική συμφωνία με την Ένωση Παικτών, που αφορά στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

 

Όσο περνούν οι ημέρες και δεν υπάρχει δράση, οι οικονομικές απώλειες είναι τεράστιες στο ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει το ESPN, τη Δευτέρα (11/5) η λίγκα ήρθε συμφωνία με την Ένωση Παικτών, βάσει της οποίας έχει το δικαίωμα να διακόψει τη συλλογική σύμβαση εργασίας μέχρι τον Σεπτέμβριο. Αυτός ο τρόπος επιτρέπει στο ΝΒΑ να σχηματίσει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με τις οικονομικές ζημιές, που προκάλεσε η διακοπή λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Η κίνηση αυτή χαρακτηρίζεται από το δημοσίευμα θετική στην προσπάθεια που γίνεται για να αρχίσει ξανά η σεζόν, ενώ έτσι το ΝΒΑ θα μπορεί να υπολογίσει καλύτερα το τοπίο που θα διαμορφωθεί για τη σεζόν 2020/21, όσον αφορά στο salary cap και τους φόρους πολυτελείας.

Μάλιστα, μία άλλη είδηση που βγαίνει από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αφορά στους φιλάθλους στα γήπεδα. Στην τηλεδιάσκεψη που είχε ο κομισάριος, Άνταμ Σίλβερ, με τους παίκτες τους ενημέρωσε πως εφόσον η φετινή σεζόν συνεχιστεί, τότε τα παιχνίδια θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα και στην αρχή της σεζόν 2020/21 οι αγώνες να διεξάγονται χωρίς κόσμο.

From Sport-fm.Gr

Green Bungalow