Συμπεριφορά… σκάνδαλο κατά του Ηλία Ηλία στο Ισραήλ!

0

Ο Ηλίας Ηλίας κλήθηκε να σφυρίξει σε φημισμένο τουρνουά 3×3 στη Γαλλία, όμως η επιστροφή του βγήκε… ξινή! Ο Κύπριος διαιτητής πήγε στη Λιόν μέσω Βιέννης, αλλά η επιστροφή ήταν από άλλη διαδρομή που σήμερα τη… μετάνιωσε.

Blue Island
 

Δυστυχώς, η στάση πριν την Λάρνακα ήταν το Ισραήλ και ο ικανότατος ρεφερι είχε μια θλιβερή εμπειρία. Οι Αρχές και οι υπεύθυνοι ελέγχου τον αντιμετώπισαν με τραγικό τρόπο, καθυστερώντας μάλιστα στο τέλος επιδεικτικά, χωρίς καμία αιτία κι έτσι έχασε την πτήση του και τον έστειλαν… πίσω. Αναγκάστηκε λοιπόν με δικά του, προσωπικά έξοδα, να κλείσει νέο δαπανηρό εισιτήριο για να μπορέσει να πετάξει άμεσα για Κύπρο. Όλως τυχαίως αυτή τη φορά ο ίδιος έλεγχος που διήρκησε ατελείωτες ώρες την πρώτη φορά, έγινε… 10λεπτος, καθώς έγινε από διαφορετικούς ανθρώπους. Συνολικά ο Ηλίας Ηλία έμεινε για πάνω από 12 ώρες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ και η ταλαιπωρία του ήταν εξαντλητική.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα φτάσει μέχρι το προεδρικό καθώς η κατάχρηση εξουσίας έχει κι ένα όριο. Όταν φτάνει σε επίπεδα ασυδοσίας πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τις τύχες του άλλου και να καθορίζει παράτυπα τη ζωή του. Ελπίζουμε η συγκεκριμένη στάση να μην αποτέλεσε αντίποινα για την υπόθεση των 12 Ισραηλιτών στην Κύπρο…

Star Balm