Συνάντηση ανάμεσα σε ΚΟΚ και ΠΑΣΚ

0

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο Ολυμπιακό Μέγαρο, ανάμεσα στην ηγεσία της ΚΟΚ και του Παγκύπριου Συνδέσμου Καλαθοσφαιριστών.

 

Στην συνάντηση το παρών τους έδωσαν ο πρόεδρος της ΚΟΚ, κ. Ανδρέας Μουζουρίδης, και ο γενικός διευθυντής, κ. Άθως Αντωνίου, ενώ τον ΠΑΣΚ αντιπροσώπευσαν ο πρόεδρος, κ. Βασίλης Κούνας και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, κ. Ανδρέας Σιζόπουλος.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν τον κύπριο καλαθοσφαιριστή όπως η συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα, η Εθνική Ανδρών, η ασφάλεια του κύπριου καλαθοσφαιριστή και η κάρτα μέλους του Παγκύπριου Συνδέσμου Καλαθοσφαιριστών.

Σκοπός της συνάντησης των δύο πλευρών ήταν να βρεθεί η φόρμουλα για να υπάρξει αύξηση στην προβολή του κύπριου καλαθοσφαιριστή, ώστε να αποτελέσει τον πρωταγωνιστή στην ΟΠΑΠ Basket League, με στόχο σε βάθος χρόνου την βελτίωση και την ανάπτυξη της Εθνικής Ανδρών.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για κοινές δράσεις στο άμεσο μέλλον, οι οποίες θα είναι προς όφελος του αθλήματος αλλά και του κύπριου καλαθοσφαιριστή.

Green Bungalow