Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους!

0

Εδώ και χρόνια, η ιστοσελίδα μας παρακολουθεί ανελλιπώς την πορεία της Κυπριακής καλαθόσφαιρας!

 

Είναι η μόνη καλαθοσφαιρική ιστοσελίδα, η οποία επί καθημερινής βάσεως, δίνει το λόγο σε όσους ασχολούνται με το άθλημα και αυτό, το αναδεικνύει δημόσια!

Η ιστοσελίδα μας, μέσα σε αυτά τα χρόνια, ανέδειξε ότι ο μοναδικός στόχος και γνώμονας του, είναι να αναδεικνύει την Κυπριακή καλαθόσφαιρα, με το να προσπαθεί μέσα από τη σκληρή δουλειά με αμέτρητες ώρες μέσα στα γήπεδα και μέσα από τα άρθρα και τις εκπομπές, να πείσει τον καλαθοσφαιρικό κόσμο, που για διάφορους λόγους, έχει εγκαταλείψει το άθλημα ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!

Μέσα από καθημερινές ενέργειες, προσπαθεί να πείσει τα παιδιά να αγκαλιάσουν την καλαθόσφαιρα να γίνουν οι πνεύμονες του νέου restart, που όλοι λένε.

Με κανένα προσωπικό κέρδος, παρά μόνο φίμωση και λάσπη, την οποία αντιμετωπίσαμε σιωπηλά, όλα αυτά τα χρόνια, απλά ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, τα οποία οδηγήσαν και οδηγούν την Κυπριακή καλαθόσφαιρα στον πάτο!

Είμαστε εδώ και θα είμαστε και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αναδεικνύουμε την αλήθεια προσπαθώντας να δώσουμε στον κόσμο έγκυρη και έγκαιρη επικαιρότητα, για να μπορεί ο ίδιος, να βγάζει τα συμπεράσματα του, για τα όσα γίνονται στον πονεμένοι κόσμο της καλαθόσφαιρας.

*Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους!

Star Balm