Τα μεγάλα “γιατί” γύρω από τον τεράστιο Χάρη Σολέα

0

Με αφορμή τη φωτογραφία του Νεοκλή Θεοχαρίδη που αναρτήθηκε σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήρθαν στο μυαλό μας διάφορα ερωτήματα.

 

Σε τυχαία συνάντηση του Νεοκλή με ένα θρύλο της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, τον Χάρη Σολέα και μετά από φωτογραφία που αναρτήθηκε σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντύπωση προκάλεσε η πλειάδα σχολίων και αντιδράσεων (όλα με θετική χροιά) όχι μόνο από ρομαντικούς της καλαθοσφαίρας αλλά και από πολλούς πρώην και νυν καλαθοσφαιριστές.

Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στην συνέχεια του μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση αναδύθηκαν διάφορα ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα. Γιατί ο Χάρης Σολέας δεν αποτελεί μέλος του Hall Of Fame; Γιατί δεν έχει προσεγγιστεί για να βοηθήσει την καλαθόσφαιρα από οποιοδήποτε άλλο πόστο; Γιατί δε θέλει να έχει την οποιαδήποτε ενασχόληση με το Κυπριακό μπάσκετ; Γιατί δεν έχει δώσει ηθελημένα καμία συνέντευξη για να απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα;

Προφανώς δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι μόνοι που μας ταλανίζουν τα πιο πάνω ερωτήματα. Αν κάτι μας χαρακτηρίζει όμως σαν ιστοσελίδα είναι η επιμονή, ως εκ τούτου απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα στον Χάρη Σολέα να δώσει την δική του απάντηση μέσα από το cyprusbasket.net λέγοντας ποιοί, τι και γιατί τον έχουν πληγώσει σ’ένα χώρο που αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Η συνέχεια σύντομα κοντά σας…

Star Balm
Green Bungalow