ΘΡΙΑΜΒΟΣ! Κατασπάραξε τις «αρκούδες» μέσα στη… φωλιά τους!

0

Ό,τι μα ότι και να πει κανείς, για τον αποψινό ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Κεραυνό, θα είναι κάτι… λιγότερο και από λίγο!

 

Θρίαμβος για την ερυθροκίτρινη ομάδα μέσα στην έδρα της Bakken Bears με 94-69 και πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League!

Η διαφορά των 9 πόντων (95-86) με την οποία οι Δανοί είχαν κερδίσει την περασμένη Τρίτη μέσα στο «Κ. Παπαέλληνας», ούτε τους φάνηκε αρκετή, αλλά ούτε και η ομάδα μας, δεν κάμφθηκε και απόψε, μέσα στη δική τους έδρα, τους νίκησε με +25 (!!!) και έτσι, στο ταξίδι της επιστροφής για την Κύπρο, φέρνει μαζί του και μια μεγάλη πρόκριση!

ΟΛΑ λειτούργησαν τέλεια όσον αφορά την αποψινή εμφάνιση. Αν και στις αρχές, τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά… κάπου εδώ, είναι που συναντά κανείς, το άκρως εντυπωσιακό της ερυθροκίτρινης επιτυχίας!

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η  Bakken Bears είχε προηγηθεί με 40-25…

Δηλαδή, ο Κεραυνός στη συνέχεια με συνολικό σερί 29-69 (!) έφθασε σε μιαν θριαμβευτική πρόκριση, κάτι που σημειώνει για δεύτερη φορά στην Ευρωπαϊκή του ιστορία (να χάσει πρώτα εντός και να ανατρέψει τη διαφορά, εκτός) και ενώ ποτέ και καμιά άλλη ομάδα της Κύπρου δεν κατάφερε αυτό που αναφέραμε στα εισαγωγικά!

Θριαμβευτής επανέρχεται λοιπόν στην Κύπρο ο Κεραυνός, την ίδια στιγμή που ο προπονητής του, Χριστόφορος Λειβαδιώτης με τους επιτελείς του… άρχισαν τη μελέτη για τη Λιθουανική Λιετκαμπέλις, που θα είναι η επόμενη αντίπαλος των ερυθροκίτρινων!

Star Balm