Τι κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ με το Στέφανο στη «μηχανή» του!

0

Μπορεί βέβαια, να είναι (πάρα) πολύ νωρίς, για να εξάγουμε κρίσεις και συμπεράσματα, αλλά είναι σίγουρο ότι η κίνηση που έκανε ο ΑΠΟΕΛ, με το να αποκτήσει το Στέφανο Ηλιάδη, θα είναι μια από τις πιο σημαντικές που θα έχουν γίνει μέχρι να δοθεί το πρώτο τζάμπολ του νέου πρωταθλήματος!

 

Όσον αφορά δε, την Κυπριακή αγορά, σίγουρα θα είναι μια, από αυτές που θα είναι… μετρημένες στα δάκτυλα… μισού χεριού, όσον αφορά την ποιότητα τους (μιας και δεν έχουμε και πολλούς σπουδαίους παίκτες, επί της ευκαιρίας)!

Το πιο σημαντικό, που κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ, σαν οντότητα;

Πρώτα απ` όλα, στο ΠΡΕΣΤΙΖ του! Το γράφουμε και με όλα τα γράμματα κεφαλαία και υπάρχει ειδικός λόγος!

Αν και εφόσον αποδειχθεί ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε δικαιολογημένα ή και βάσιμα, μπορούμε να περιμένουμε και άλλες σπουδαίες κινήσεις από πλευράς ΑΠΟΕΛ!

Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας «πληγωμένος γίγαντας» στα τελευταία χρόνια και κάποια στιγμή, πρέπει να αρχίσει να δείχνει τα δόντια του!

Με άλλα λόγια, το… μπαμ με την απόκτηση του Στέφανου Ηλιάδη, κάλλιστα εκλαμβάνεται ως… βρυχηθμός και –επαναλαμβάνεται- αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον η συνέχεια!

Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι; Τι στιγμή που είμαστε πεπεισμένοι, ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος, προπονητής του ΑΠΟΕΛ «τρίβει τα χέρια του» από ικανοποίηση, αυτό το κάνει επειδή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα έχει στη διάθεση του, μιαν εγγυημένη λύση στην περιφέρεια (που ηλικιακά, έχει και αρκετό μέλλον)!

Green Bungalow