Το Cyprusbasket.net καινοτομεί με το “2on2 Basketball by Stoiximan”!

37

Το Cyprubasket.net συμπληρώνει σε μερικούς μήνες 4 χρόνια ύπαρξης, όντας το μοναδικό σάιτ με εξειδίκευση στην κυπριακή καλαθόσφαιρα που αντέχει σε υψηλά επίπεδα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και πλέον περνάει σε… άλλο επίπεδο, όντας εμπνευστής και διοργανωτής ενός υψηλού επιπέδου τουρνουά, που θα αποτελέσει σταθμό για την Κύπρο!

 

Το “2on2 Basketball by Stoiximan” έρχεται για να… αφήσει εποχή και να γίνει θεσμός στις 24 έως 26 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Κεραυνού στο “Κώστας Παπαέλληνας”, δίνοντας τη μοναδική ευκαιρία στο κυπριακό κοινό να έρθει σε επαφή και να γνωρίσει έναν θρύλο της ευρωπαϊκής καλαθοσφαίρισης, με άπειρους τίτλους και διακρίσεις με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδας, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Δίπλα του μεγάλες μορφές του κυπριακού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς και πρωτοποριακά παράπλευρα events και διαγωνισμοί, υπόσχονται ένα μοναδικό τριήμερο που κανένας μπασκετικός δεν θα πρέπει να χάσει. Κλείστε θέση άμεσα.

Εγγραφή στα παιχνίδια: €40 ανά ομάδα: συμπεριλαμβάνει διπλής όψης στολή υπογεγραμμένη από τον θρύλο Δημήτρη Διαμαντίδη και φωτογραφία στο photobooth μαζί του.
Πληροφορίες: 2on2basketball.com
Επικοινωνία & Εγγραφή: 99418066

Δείτε το event στο facebook και το εντυπωσιακό promo video των διοργανωτών:

Star Balm