Το φαινόμενο… Δώρα Παντέλη! (pics)

43

Τα τελευταία χρόνια, η NOVASPORTS απέκτησε… άλλη αίγλη και βασισμένη σε αμερικανικά πρότυπα τεράστιων δημοσιογραφικών οργανισμών, ενεργοποίησε το… υπερόπλο που λέγεται: “Δώρα Παντέλη”!!!

 

Οι λάτρεις του γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα την ξέρουν πάρα πολύ καλά και την εκτιμούν ιδιαίτερα, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετική παίκτρια, με σημαντική διαδρομή στο πρωτάθλημα και παρουσίες στη φροντ λάιν της Εθνικής Ομάδας. Συν τοις άλλοις, την ξεχώριζαν και για την εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση, αλλά και για το επίπεδό της σαν άτομο. Έτσι, λοιπόν, δεν άργησε να βγει στο… γυαλί και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.

Η Δώρα Παντέλη συνδυάζει αρμονικά το εντυπωσιακό της παρουσιαστικό, με υψηλού επιπέδου δουλειά στην παρουσίαση και στο ρεπορτάζ του αγωνιστικού χώρου, έχοντας ως σημαντικό όπλο και την άψογη γνώση και χρήση της αγγλικής γλώσσας. Έτσι, λοιπόν, η παρουσία έχει δώσει άλλο… χρώμα στα παιχνίδια και στις εκπομπές της Euroleague και το γεγονός πως θα βρεθεί στην Κύπρο για το 2on2 Basketball by Stoiximan προσφέρει ιδιαίτερη αίγλη στο event μας!

Απολαύστε την εν δράσει σαν παρουσιάστρια, ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου και φυσικά παίκτρια:

Star Balm