Το κυπριακό μπάσκετ να εκμεταλλευτεί την επιτυχία του Κεραυνού

0
Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες γράφει στο CyprusBasket για την ευκαιρία ανάπτυξης του μπάσκετ
Και τώρα που έκατσε η σκόνη από την τεράστια επιτυχία του Κεραυνού, επιτρέψτε μου να αναφέρω 2-3 προσωπικές σκέψεις μου. Το κυπριακό μπάσκετ έψαχνε μία αφορμή εκτόξευσης.
Το μεράκι ορισμένων ανθρώπων που ασχολούνται καθημερινά με το μπάσκετ του νησιού δεν είναι αρκετό και ξαφνικά ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης με τους παίκτες του, άπλωσαν μία τεράστια ευκαιρία όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά για το σύνολο του μπάσκετ της Κύπρου.
Ο Κεραυνός θα παίξει στους ομίλους του BCL και ειλικρινά το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να ενδιαφέρει είναι τα αποτελέσματα. Μακάρι να βιώσουν την χαρά της νίκης, αλλά θα κάνουν μία; Θα κάνουν δύο; Δεν το λέω κακοπροαίρετα, μακάρι να κάνουν 6/6, όμως ας είμαστε ρεαλιστές. Ήδη τρύπησε το ταβάνι του ο Κεραυνός…
Αυτό που θα πρέπει να ενδιαφέρει άπαντες είναι να βρεθεί ο τρόπος να εκμεταλλευτούν την επιτυχία του Κεραυνού προς όφελος του κυπριακού μπάσκετ. Αλλες ομάδες να ζηλέψουν την επιτυχία της ομάδας του «Λείβα». Η ομοσπονδία να προβάλλει περισσότερο και καλύτερα το προϊόν της. Οι παίκτες και οι προπονητές να βάλουν λίγη προσπάθεια περισσότερη από αυτή που ήδη βάζουν.
Οι δημοσιογράφοι να σταθούν δίπλα στο άθλημα και να μην βιάζονται να κρίνουν και να κατακρίνουν ανάλογα με τις ορέξεις τους. Ο κόσμος να το αγκαλιάσει λίγο περισσότερο. Το μπάσκετ στην Κύπρο έχει μία χρυσή ευκαιρία μπροστά του να αναπτυχθεί.
Να δούμε αν θα την εκμεταλλευτεί ή αν σε 3 χρόνια από τώρα θα λέμε «τι ευκαιρία χάσαμε το 2020 με τον Κεραυνό στο BCL»
Star Balm