Το συγκλονιστικό μήνυμα της Βανέσσα για το “I can’t breathe” του Κόμπι!

0

Τον Δεκέμβριο του 2014 ο Κόμπι Μπράιαντ ένωσε τη φωνή του για τον θάνατο ενός ανθρώπου εξαιτίας της αστυνομικής βίας και η σύζυγος του αδικοχαμένου Black Mamba υπενθύμισε πως βρισκόμαστε στο… ίδιο σημείο. 

 

Με αφορμή το συγκλονιστικό «Ι can’t breathe» του Τζορτζ Φλόιντ, η Βανέσσα Μπράιαντ θυμήθηκε τη μέρα που ο Κόμπι φόρεσε το μπλουζάκι με το ίδιο μήνυμα έπειτα από τη δολοφονία του Έρικ Γκάρνερ ο οποίος ακουγόταν να λέει απεγνωσμένα «δεν μπορώ να αναπνεύσω» προς τους αστυνομικούς που τον είχαν ακινητοποιήσει

«Ο σύζυγός μου φόρεσε αυτό το μπλουζάκι πριν χρόνια και να που βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο #ICANTBREATHE. H ζωή είναι τόσο εύθραυστη, τόσο απροσδόκητη, τόσο σύντομη. Ας μοιραστούμε και ας αγκαλιάσουμε τις όμορφες αξίες και ομοιότητες που έχουμε ως άνθρωποι. Να διώξουμε το μίσος. Να διδάξουμε σεβασμό και αγάπη για όλους στα σπίτια και στα σχολεία μας. Μοιράστε την αγάπη. Παλέψτε για την αλλαγή, πηγαίνετε να ψηφίσετε! Μην χρησιμοποιείτε αθώες ζωές που χάθηκαν ως δικαιολογία για λεηλασίες. Γίνετε το παράδειγμα της αλλαγής που θέλετε να δείτε. #BLACKLIVESMATTER», ανέφερε στο Instagram.

 

enter " "

gazzetta.gr
Green Bungalow