Τόνις και Αμπουκάρ μαζί ξανά μετά από 5 χρόνια

0

Συναπάντημα επιτυχιών φαίνεται ότι θα έχουμε αυτή την χρονιά στην Ρουμανία και πιο συγκεκριμένα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, όπου τεχνικός ως γνωστό ,φέτος είναι ο συμπατριώτης μας, Τόνις Κωνσταντινιδης.

Blue Island
 

Τόνις και Αμπουκάρ θα ξανασυνεργαστούν μετά από συνολικά μια 5ετία, αφού ως γνωστό ήταν ξανά μαζί την περίοδο 2016 στην Σίγκαλ Πρίστινα του Κοσόβου , όπου εκεί μαζί πανηγύρισαν το ντριμπλ, Πρωτάθλημα, κύπελλο και Βαλκανική λίγκα.

Ο Αμπουκάρ θα δώσει άλλη διάσταση ποιότητας και δύναμης κάτω από τα καλάθια της Ντιναμό, ο οποίος μαζί με τον καταπληκτικό Αμερικανό γκαρντ, T.J Price (επίσης πρώην παίχτη του Τόνι όταν ήταν στην Ουγγρική Κόρμεντ), και την καθοδήγηση του πολύπειρου Τόνι για τέτοιες «αποστολές», θα επιδιώξουν να οδηγήσουν μετά από πάρα πολλά χρόνια την ιστορική Ντιναμό στην κορυφή του Ρουμάνικου μπάσκετ.

Ο Αμπουκάρ, γνωστό μας από την τριετή παρουσία του στον Κεραυνό Στροβόλου, αγωνίστηκε επίσης στις Καντού Ιταλίας, Λουκοϊλ Βουλγαρίας, Πρίστινα Κοσόβου, Σιαλερουά Βελγίου, Αμστερντάμ Ολλανδίας και Λουγκάνο Ελβετίας.

Χαρακτηριστικό του 35χρονου πάουερ-φόργουορντ, σε όλες σχεδόν τις ομάδες που αγωνίστηκε κατέκτησε και το πρωτάθλημα.

Στην φώτο η επίσημη ανακοίνωση της Ντιναμό Βουκουρεστίου, για την απόκτηση του Μοχάμετ Αμπουκάρ

Star Balm