Τριαντόπουλος: «Θεωρώ σοβαρό το ενδιαφέρον για την αγορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

0

Ο Τάκης Τριαντόπουλος αναφέρθηκε εκ νέου στο ενδιαφέρον ξένου fund για την αγορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και έκανε λόγο για σοβαρή κίνηση.

 

Ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «πράσινης» ΚΑΕ μίλησε στην χθεσινή (3/7) συνέντευξη Τύπου για το ενδιαφέρον ξένου fund σχετικά με την αγορά του μπασκετικού τμήματος του Παναθηναϊκού.

«Ήδη κάποια funds έχουν δείξει ενδιαφέρον και περιμένουν τον φάκελο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να τον μελετήσουν. Υπάρχει πρώτο ενδιαφέρον», ανέφερε σχετικά ο Τριαντόπουλος, ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος και σε δηλώσεις του στη «Livesport», λέγοντας:

«Θεωρώ σοβαρό το ενδιαφέρον. Κι αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που έχουν κινηθεί και από το σύμφωνο εμπιστευτικότητας που ζήτησαν να υπάρξει ώστε να μην διαρρεύσει το παραμικρό για εκείνους. Δεν μπορώ να σας πω ονόματα ούτε χώρα προέλευσης. Δεν πρόκειται να αναφέρω το παραμικρό», ανέφερε σχετικά ο Πρόεδρος των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης στον Βασίλη Βέργη, ο οποίος σημειώνει ότι θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

Star Balm
Green Bungalow