Τρώγοντας… σούπες ψήλωσε ο Μαριάνοβιτς!

0

Ο θηριώδης αλλά αγαθός γίγαντας της Εθνικής Σερβίας αλλά και των Λος Άντζελες Κλίπερς δήλωσε χαριτολογώντας ότι ψήλωσε τόσο πολύ τρώγοντας σούπες ενώ μίλησε για τις διατροφικές του συνήθειες.

 

Ο Σέρβος «γίγαντας» των 222 εκατοστών μίλησε στο «GQ» για την διατροφή του και… χαριτολογώντας αποκάλυψε το πώς μπόρεσε να φτάσει σε αυτό το ύψος!

«Κάθε μέρα τρώω σούπες! Είναι μέρος της κουλτούρας μου από τη Σερβία. Η μητέρα μου, η γιαγιά μου, όλοι έφτιαχναν σούπες τις οποίες μπορείς να βρεις σε οποιοδήποτε εστιατόριο της χώρας ή σε εστιατόριο με φαγητό της Σερβίας. Οτιδήποτε σούπα. Μανιταρόσουπα, κοτόσουπα, ντοματόσουπα, κρεατόσουπα, τα πάντα. Εγώ λατρεύω τις σούπες! Πάντα θα φάω ένα πιάτο σούπα πριν από το κυρίως πιάτο. Πάντα» δήλωσε ο Μαριάνοβιτς και συνέχισε:

«Καθώς μεγαλώνεις και τρως σούπες, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για να αναπτυχθείς. Επίσης θέλω οπωσδήποτε επιδόρπιο! Αλλά πρέπει να είναι καλό. Μου αρέσει η μαύρη σοκολάτα και μπορώ να φάω οποιοδήποτε γλυκό, εκτός από τούρτες. Πρέπει να τρώμε όλοι υγιεινά για να έχουμε το σώμα μας σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να τρώμε junk food» και στάθηκε στο… απλό του γεύμα: «Όταν πεινάω τρώω τέσσερα πιάτα. Σούπα, σαλάτα, μακαρονάδα με προσούτο και κοτόπουλο και στο τέλος γλυκό».

Green Bungalow