Βασιλακόπουλος: «Μεγάλη πληγή η αποχώρηση του Ολυμπιακού, αλλά οι Αγγελόπουλοι με αποφεύγουν – 16 ομάδες στην Α1»

0

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για όλα τα θέματα του ελληνικού μπάσκετ στην εκπομπή «Face2Face» του SDNA: οι εκλογές της ΕΟΚ, ο νόμος Αυγενάκη, οι Ιτούδης – Σφαιρόπουλος για την Εθνική κι οι «αιώνιοι» που πρέπει να αφήσουν την Ευρωλίγκα.

Blue Island
 

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ ήταν προσκεκλημένος του Βασίλη Βέργη στην εκπομπή της WEB TV του SDNA και για περισσότερη από μία ώρα απάντησε σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα αναφορικά με το ελληνικό κι ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πήρε θέση για την επόμενη μέρα σε Basket League κι Εθνικά πρωταθλήματα, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ολυμπιακού και τις προσπάθειες επικοινωνίας με τους αδερφούς Αγγελόπουλος, εξήγησε την κατάσταση με τον Ρικ Πιτίνο και την Εθνική και κύκλωσε τα ονόματα των Δημήτρη Ιτούδη και Γιάννη Σφαιρόπουλου για το μέλλον της «γαλανόλευκης».

Φυσικά, αναφέρθηκε στο «καυτό» ζήτημα της προεδρίας της ΕΟΚ και των επικείμενων εκλογών, μίλησε για το θέμα της διαιτησίας κι έριξε για ακόμη μία φορά τα βέλη προς την Εuroleague και τον Τζόρντι Μπερτομέρου λέγοντας μάλιστα πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα πρέπει να βαδίσουν στο δρόμο της FIBA.

Ολόκληρη η εκπομπή εδώ

 

Star Balm