ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ16 ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ Κ18 ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΡΟΣ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ

0

Το προηγούμενο διάστημα δύο Εθνικές Ομάδες της Κύπρου συμμετείχαν στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα της FIBA σε επίπεδο Γ’ Κατηγορίας, καταφέρνοντας να πετύχουν μόνο νίκες και να επιστρέψουν στην Κύπρο με δύο χρυσά μετάλλια και δύο ευρωπαϊκά κύπελλα!

Blue Island
 

Ο λόγος για την Εθνική Γυναικών Κ16 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό στην Μολδαβία και για την Εθνική Ανδρών Κ18 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό στην Ανδόρα. Και οι δύο Εθνικές Ομάδες πέτυχαν από πέντε νίκες στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν, επιστρέφοντας αήττητες στην Κύπρο με τα χρυσά μετάλλια.

Τα δύο αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα θα τιμηθούν από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της Εθνικής Ανδρών απέναντι στην Ρουμανία, την Τετάρτη (7/8) στις 19:00 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία.

Πρόκειται για μία αρκετά καλή ευκαιρία και για τους μπασκετικούς φίλαθλους για να χειροκροτήσουν από κοντά τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες, που με τις επιτυχίες τους έκαναν περήφανη όλη την Κύπρο.

 

Star Balm