Ξέσπασμα Νίκου Στυλιανού : “Οι περισσότεροι δεν είναι επαγγελματίες ή δεν αμείβονται σαν επαγγελματίες!”

Ο Νίκος Στυλιανού με μακροσκελή ανάρτηση του στο Instagram στηρίζει τους συμπαίκτες του και όλους όσους αποτέλεσαν την αποστολή της Εθνική ομάδας της καλαθόσφαιρας, δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

 

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι πρέπει να βρεθεί λύσεις για να στηριχθεί ο Κύπριος καλαθοσφαιριστής, τον οποίο θεωρεί το μέλλον της Εθνικής αλλά και του κυπριακού μπάσκετ.

«2013-2019

3 ΑΜΚΕ (2013,2017,2019)

Προκριματικά Ευρωμπάσκετ(2017,2021)

27 επίσημοι αγώνες με 13 νίκες 2 χρυσά μετάλλια.

Μέσα σε 6 χρόνια η εθνική μας ομάδα κατάφερε να κερδίσει 2 χρυσά μετάλλια, να πάρει νίκες και να φτάσει κοντά στην πρόκριση του Ευρωμπάσκετ 2017. Κέρδισε την Πορτογαλία, την Ελβετία 2 φορές και πέτυχε μια ιστορική νίκη απέναντι στο Μαυροβούνιο. Πάλεψε στα ίσια με το Βέλγιο την Αυστρία και την Μεγάλη Bρετανία. Ομάδες με συμμετοχές σε αρκετά Ευρωμπάσκετ και παγκόσμια πρωταθλήματα. Περίπου 40 διαφορετικοί παίχτες αυτά τα χρόνια πάλεψαν με τραυματισμούς αφήνοντας τις οικογένειες τους, τα καλοκαίρια τους, τις δουλείες τους, με περισσότερους απ’ τους μίσους να μην είναι καν επαγγελματίες η τουλάχιστον να μην αμείβονται σαν επαγγελματίες. Μέσα απ τις νίκες και τις επιτυχίες καταφέραμε να φέρουμε τον κόσμο με αποκορύφωμα το sold out στον αγώνα με την Πορτογαλία.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίχτες από τον μεγαλύτερο σε ηλικία μέχρι τον μικρότερο που ο κάθε ένας έβαλε τον εαυτό του κάτω απ την ομάδα και σε όλους τους προπονητές που είχαν να διαχειριστούν επαγγελματίες, ερασιτέχνες, προσωπικότητες, παλιούς, νέους και όλοι μαζί φτιάξαμε μια οικογένεια που το καλό κλίμα και το εθνικό μας συναίσθημα κατάφερε να δημιουργήσει απαιτήσεις και προσδοκίες σε κάθε αγώνα με οποιονδήποτε αντίπαλο ανεξάρτητου μεγέθους.

Δυστυχώς η ευτυχώς η αποτυχία είναι μέρος της επιτυχίας και χωρίς αυτή θα μέναμε στάσιμοι. Όλοι μαζί πρέπει να βρούμε λύσεις, να στηριχθεί ο Κύπριος παίχτης ο όποιος είναι το μέλλον της εθνικής και του κυπριακού μπάσκετ για να μπούμε πάλι στον δρόμο των επιτυχιών».

Green Bungalow