Υποδέχεται την Σλοβακία η Εθνική Ανδρών

0
puzzle with the national flag of cyprus and slovakia . concept

Η Εθνική Ανδρών υποδέχεται την Τετάρτη (14/8) την Σλοβακία για την 3η αγωνιστική της γ’ προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2021. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία στις 19:00 και θα μεταδίδεται ζωντανά από την Cytavision.

 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε αρκετά θετική παρουσία και στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Σλοβακία εκτός έδρας και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην καλή του εικόνα.

Στην Εθνική Ανδρών για τους αγώνες της γ’ προκριματικής φάσης έχουν ενσωματωθεί αρκετοί νεαροί καλαθοσφαιριστές, με τον μέσο όρο ηλικίας της ομάδας να έχει πέσει στα 23,1 έτη. Μέσα από τις συμμετοχές στους αγώνες, οι καλαθοσφαιριστές που αποτελούν την Εθνική Ομάδα θα αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες, οι οποίες θα τους βοηθήσουν σε βάθος χρόνου.

Η γενική είσοδος στον αγώνα έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ τα άτομα κάτω των 14 ετών θα μπορούν να εισέλθουν δωρεάν στις εξέδρες. Τα άτομα άνω των 14 ετών θα είναι απαραίτητο να υποδείξουν κάρτα φιλάθλου κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Η σειρά των αγώνων για τον γ’ προκριματικό γύρο του Ευρωμπάσκετ 2021 θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση της Κυριακής (17/8) απέναντι στην Ρουμανία, ο οποίος θα διεξαχθεί εκτός έδρας.

Green Bungalow