Ζήσης: “Θα ξαναέρθουν οι επιτυχίες για την Εθνική”

0

Ο Νίκος Ζήσης υπήρξε πιστός στρατιώτης της Εθνικής ομάδας και στο πλαίσιο του LG Aegeanball Festival μίλησε για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

 

Αρχικά αναφέρθηκε στο event, λέγοντας: “Συγχαρητήρια στον Γιώργο και στον Δήμο Σύρου για την εξαιρετική διοργάνωση, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ καθώς είναι για φιλανθρωπικό σκοπό κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Επίσης, έχουμε την ευκαιρία να δούμε κάποια παιδιά, με τα οποία έχουμε ζήσει πολλά”

Στη συνέχεια είπε για την Εθνική ομάδα: “Πολλές φορές σε μεγάλες ομάδες όπως είναι η Εθνική, υπάρχουν στιγμές που δεν πάνε καλά τα πράγματα. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε φτάσει εκεί που ονειρευόμασταν αλλά με την παράδοση και την αγάπη που υπάρχει σύντομα θα ξαναέρθουν επιτυχίες”.

Σε ερώτηση για το πως κρίνει τη φετινή πορεία στο Προολυμπιακό: “Δεν πρέπει να βάζουμε έξτρα βάρος στα παιδιά. Όποιος φοράει τη φανέλα της Εθνικής προσπαθεί για το καλύτερο. Πλέον οι σεζόν είναι… ατελείωτες αλλά υπάρχουν παιδιά που θέλουν να φορούν αυτή τη φανέλα. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει αυτή η αφοσίωση κι είναι θέμα χρόνου να έρθει η επιτυχία”.

eurohoops.net

Green Bungalow