Ζήτησε σέλφι από παίκτρια και την… χούφτωσε!

0

Σάλος στο Μεξικό από την ενέργεια οπαδού της Τίγκρες να πιάσει το στήθος παίκτριας των Houston Dash μετά την φιλική αναμέτρηση στο Μοντερέι!

Blue Island
 

Άσχημη κατάληξη είναι η παρθενική φιλική αναμέτρηση αμερικανικής επαγγελματικής ομάδας στο Μεξικό. Η Τίγκρες κέρδισε στο γήπεδο με 2-1 τους Houston Dash, όμως αυτό που έγινε μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέθεσε τον σύλλογο από το Μοντερέι. Οι περισσότερες παίκτριες των φιλοξενουμένων κατευθύνθηκαν στην εξέδρα για να βγάλουν σέλφι με τον κόσμο, όμως η Σοφία Ουέρτα έπεσε πάνω στην… κέντα. Ένας οπαδός της Τίγκρες εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και έπιασε το στήθος της αμερικανίδας παίκτριας, με την φωτογραφία να κάνει τον γύρο του κόσμου και να γίνεται viral.

Η Τίγκρες με επίσημη ανακοίνωση αφού πρώτα ανέλαβε την ευθύνη και απολογήθηκε για το περιστατικό ζήτησε από τον ίδιο τον κόσμο της ομάδας να αποκαλύψει (ανώνυμα) την ταυτότητα του οπαδού της. Αυτή βρέθηκε μέσα σε μερικές ώρες και ο διεστραμμένος οπαδός όχι μόνο αποκλείστηκε διά βίου από κάθε αγώνα της Τίγκρες σε ανδρικό και γυναικείο τμήμα, αλλά αντιμετωπίζει πλέον και ποινικές κυρώσεις, αφού η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια!

Star Balm